Tue 01 February 2022

L’estació de Vallnord-Pal Arinsal ha rebut el guardó a millor estació d’esquí d’Andorra de la temporada 2020-2021. El reconeixement és el resultat del vot de centenars d’usuaris al llarg de tres mesos, així com la d’un jurat compost per experts de les diferents branques que es desprenen de la neu, com ara touroperadors, mitjans de comunicació o executius, per exemple. Vallnord-Pal Arinsal rep per primera vegada el premi com a estació independent però cal remarcar que, sota la marca Vallnord, les estacions han rebut en 6 ocasions el premi dels World Ski Awards.

Segons s'ha informat mitjançant un comunicat, des de l’estació es valora molt positivament aquest reconeixement malgrat les condicions especials sota les que es va desenvolupar la temporada passada, molt marcada per les restriccions sanitària, i no fa més que motivar per continuar treballant per oferir amb excel•lència productes i serveis a tots els clients i visitants. 

Els Wordl Ski Awards es van començar a repartir el 2013 i des de llavors s'han consolidat com la cita anual de les millors empreses mundials pertanyents a la indústria de la neu i de l’esquí.Source: https://www.bondia.ad/societat/vallnord-pal-arinsal-guardonada-com-millor-estacio-als-world-ski-awards-2021

Event Partners

Supporting Partners

Our Other Awards