Wed 04 December 2019

Under den internationella galan World Ski Awards i Kitzbühel kammade Sälen under lördagskvällen hem en fin utmärkelse för Sverige. SkiStar Sälen vann nämligen priset som Sveriges bästa skidort.

”Vi är både hedrade och stolta över att Sälen tar hem två fina utmärkelser på World Ski Awards. Det här är ett kvitto på att SkiStar Sälen som skidort har påbörjat resan mot en internationell resort. Med en helt ny internationell flygplats, bara 10-25 minuter från pisterna, och ett flertal flyglinjer från utlandet kommer kännedomen att öka.” Säger Jonas Bauer, destinationschef SkiStar Sälen.

Resebranschens Oscarsgala

World Ski Awards är en del av World Travel Awards, resebranschens Oscarsgala. Under galan World Ski Awards hyllades och prisades särskilda färdigheter inom skidturism. De vinnande skidorterna och skidhotellen har blivit framröstade av resejournalister, reseagenter och skidturister från hela världen.

”Resan för oss fortsätter med ett långsiktigt arbete för att internationalisera med Sälen-känsla; modernt liftnära boende, ett snösäkert skidområde för alla åldrar, ett brett restaurangutbud av hög klass och ett bemötande i världsklass. Vi kommer se många fler olika nationaliteter bland våra gäster de kommande åren och det ser vi fram emot.” Säger Jonas Bauer.Source: https://www.turismnytt.se/storslam-for-skistar-salen-pa-world-ski-awards/

Event Partners

Supporting Partners

OUR OTHER AWARDS