#ReStart

Tue 03 December 2019

Vi gratulerer Geilo som dro seieren hjem i år! Selvfølgelig skulle vi gjerne vunnet for syvende året på rad, men samtidig er dette et tegn på at flere norske destinasjoner gjør seg bemerket internasjonalt og det er vi glade for, hilser salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil, Turid Backe-Viken.World Ski Awards er en internasjonal pris der gjester, reisebyråer og turoperatører stemmer frem sine favoritter. I år har 1,6 millioner mennesker fra 127 land avgitt stemme. Val Thorens i Frankrike ble kåret til verdens beste skisted.

I tillegg til de internasjonale prisene deles det ut priser på nasjonalt nivå, og der ble altså Geilo kåret til Norges beste skisted.

Unni Nymoen Forselv, salg- og bookingsjef i SkiGeilo var selv i Kitzbühel for å motta prisen i helgen.

– Det føles helt fantastisk å se at all jobb og investering som er gjort på Geilo gir resultater. Dette er et resultat av samarbeid og langsiktig strategi og det er selvsagt litt ekstra stas at vi er stemt frem foran Norges største alpindestinasjon, sier hun til VG.

I tillegg til prisen «Beste skisted» er det kåret vinnere i tre ulike klasser for overnattingssteder. «Norges beste skihytter» ble vunnet av Havsdalsgrenda, som også ligger på Geilo.

Klassen «Norges beste Boutique-hotell» ble vunnet av Nermo Hotell på Øyer utenfor Lillehammer.

Og Selv om Geilo slo ut Trysil som landets beste ski-resort, ble det likevel en pris til denne regionen. For Radisson Blu Trysil vant kategorien «Norges beste skihotell» for fjerde gang.

– At vi vinner for fjerde gang totalt og for tredje år på rad, gir en ubeskrivelig stolthetsfølelse. Stolthet over hva vi har lyktes med å oppnå sammen hver dag, år etter år. Denne prisen går til våre stjerner, de som gir våre gjester uforglemmelige opplevelser hver dag, sier daglig leder Maria Åhgren til VG.

Totalopplevelse

Ole Halvor Svenkerud som er daglig leder i SkiGeilo og Geilo Holding, synes også det er stas å vinne World Ski Awards.

I en pressemelding fremhever han Geilos mangesidighet som en av årsakene til at stedet har gått helt til topps.

Men det er ingen grunn til å hvile på laurbærene.

– Oppgaven foran oss er klar og tydelig: Vi må utvikle og forbedre oss slik at vi vinner Norges beste skisted også neste år og årene etter, sier Roger Espeli, som er daglig leder i Geilogruppen og styreformann i Visit Geilo.

Men da vil de få konkurranse.

– Vi gratulerer Geilo, men lover selvsagt konkurranse igjen til neste år. Vi skal gjøre vårt beste og ønsker alle en god vintersesong, sier salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil, Turid Backe-Viken.Source: https://www.vg.no/reise/i/dOQnpB/world-ski-awards-geilo-tok-tittelen-norges-beste-skisted-fra-trysil

Event Partners

Supporting Partners

Our Other Awards